Parhaat
Kasinohotellit

Evästepolitiikka erikoistarjoukset.com-sivustolle

Tämä on erikoistarjoukset.com evästepolitiikka.

Mitä eväs teet ovat?

Kuten yleinen käytäntö lähes kaikilla ammattimaisten sivustojen, Tämä sivusto käyttää eväs teitä, jotka ovat pieniä tiedostoja, jotka ladataan tieto koneeseen, parantaa kokemustasi. Tällä sivulla kerrotaan, mitä tietoja he keräävät, miten käytämme niitä ja miksi meidän on joskus varastoitamme nämä eväs teet. Jaamme myös sen, miten voit estää näiden eväs teiden säilymistä, mutta tämä voi alentaa tai "rikkoa" tiettyjä sivustontoiminnallisuuksia.

Miten käytämme eväs teitä

Käytämme eväs teitä useista syistä, jotka on kuvattu alla. Valitettavasti useimmissa tapa uksissa ei ole alan standardi vaihto ehtoja eväs teiden käytöstä poistamatta täysin toiminnallisuutta ja ominaisuuksia he lisäävät tähän sivustoon. On suositeltavaa jättää kaikki eväs teet, jos et ole varma, tarvitaanko niitä vai ei, jos niitä käytetään tarjoamaan palvelua, jota käytät.

Eväs teiden poistaminen käytöstä

Voit estää eväs teiden asettamisen säätämällä selaimesi asetuksia (Katso selaimesi ohjeesta, miten tämä voidaan tehdä). Huomaa, että eväs teiden poistaminen käytöstä vaikuttaa tämän ja monien muiden vierailusivustojemme toimintoihin. Eväs teiden poistaminen käytöstä johtaa yleensä myös tämän sivuston tiettyjen toimintojen ja ominaisuuksien poistamiseen käytöstä. Tämän vuoksi on suositeltavaa, ettet poista eväs teitä käytöstä.

Asetetut eväs teet

Sivuston määritykset eväs teet Jotta voimme tarjota sinulle suuren kokemuksen tällä sivustolla, Tarjoamme toiminnallisuutta asettaa asetuksesi siitä, miten tämä sivusto suoritetaan, kun käytät sitä. Jotta muistatte mieltymyksesi, meidän on asetettava eväs teet, jotta nämä tiedot voidaan kutsua aina, kun olet vuoro vaikutuksessa sivun kanssa, mieltymyksesi vaikuttavat.

Kolmannen osapuolen eväs teet

Joissakin erityistapauksissa käytämme myös luotettavien kolmansien osapuolien tarjoamia eväs teitä. Seuraavassa jaksossa kerrotaan, mitä kolmannen osapuolen eväs teitä saatat kohdata tämän sivuston kautta. Aika ajoin testaamme uusia ominaisuuksia ja teemme hienovaraisia muutoksia tapaan, jolla sivusto toimitetaan. Kun testaamme edelleen uusia ominaisuuksia, näitä eväs teitä voidaan käyttää varmistamaan, että saat yhtenäisen käyttö kokemuksen sivustolla samalla, kun varmistamme, että ymmärrämme, mitkä optimoinnit käyttäjämme arvostavat eniten.

Lisä tietoja

Toivottavasti se on selventänyt asioita sinulle ja kuten aiemmin mainittiin, jos on jotain, että et ole varma, onko sinun tarvitse tai ei se on yleensä turvallisempaa jättää eväs teet käytössä, jos se on vuoro vaikutuksessa yksi ominaisuuksista käytät sivuillamme. Jos kuitenkin etsit vielä lisä tietoja, voit ottaa meihin yhteyttä ensisijaisen yhteyden Otto tavan kautta:

  • Sähkö posti: info@erikoistarjoukset.com

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Erikoistarjoukset.com käytäntö on kunnioittaa yksityisyyttäsi kaikissa tietoissa, joita voimme kerätä sinulta verkkosivustollamme, http://erikoistarjoukset.com, ja muilla omistamillamme ja käyttämillämme sivustoilla. Pyydämme henkilökohtaisia tietoja vain, kun me todella tarvitsemme sitä tarjoamaan sinulle palvelua. Keräämme niitä oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla, tietosi ja suostumuksellasi. Tiedämme myös, Miksi keräämme ja miten niitä käytetään. Säilytämme kerättyjä tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen pyydetyn palvelun tarjoamiseksi. Mitä tietoja säilytämme, suoja amme kaupallisesti hyväksyttävillä keinoilla menetyksen ja varkauksien estämiseksi sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muokkaamisen. Emme jaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti tai kolmansille osapuolille, paitsi jos laki sitä edellyttää. Verkkosivustomme voi linkittää ulkoisiin sivustoihin, joita emme operoi. Huomaa, että emme hallitse näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä emmekä voi ottaa vastuuta tai vastuuta niiden tieto suoja käytännöistä. Voit kieltäytyä pyytämästä henkilökohtaisia tietojasi, jos emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle joitakin haluamistamme palveluista. Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä katsotaan hyväksyneen käytäntömme yksityisyyden ja henkilökohtaisten tietojen ympärillä. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme käyttäjä tietoja ja henkilökohtaisia tietoja, ota meihin yhteyttä. Tämä käytäntö on voimassa 14. loka kuuta 2019.